Monday, March 3, 2008

Nyt vaihtuu kyllä,

Tässä on meneillään aikamoisen mielenkiintoisia kuvioita lisää meneillään. Oon hirveen väsyny kokoajan, koska tää kaikki sotku saa pään särkemään ja vaan sängyn pohjalle, muttei näihin uni auta... ei ainakaan kokonaan.

Olen päättänyt vaihtaa asuntoa. En erityisemmin hakenut toista asuntoa, mutta sellaista minulle tarjottiin hiukan yli viikko sitten tandem-partnerini valmistujaisbileissä. Oma huone, jossa vuokra 190e+laskut. Kävin katsomassa asuntoa viime viikon lopulla ja viikonlopun harkitsin kaikenlaisia ratkaisuja. Ongelmaksi tuli netti, koska se on väylä kotiin ja sitä heillä ei ollut. Löysin kuitenkin luontevan ratkaisun kännykän kautta. (Toivottavasti myös toimii.) Päädyin siis eilen illalla siihen että muutan. Marica ja Giada olivat tosi surullisia kun kerroin päätöksestä, vaikka prosessista kerroin jo aiemminkin. Annalle kerroin tänään ja hän meni aika hiljaiseksi ja kysyi vain monesti olenko aivan varma. Nyt illalla Giorgio auttaa mua soittamaan Francalle (asunnonvuokraaja), mietin ekan pitkään että soittaisin itse, mutta eihän siitä mitään tulis muuta kun sekasotkua. Saattaisin sanoa italiallani tyhmyyksiä ja saada aikaan vaan turhia väärinkäsityksiä. Giorgio siis soittaa. Kultanen poika on muutenkin auttanut tässä päättämisessä ja sopimuksen tutkimisessa. Pelottaa kyllä hiukan. Toivottavasti Franca on ymmärtäväinen.

Saksaan lähden torstaina :) Odotan sinänsä innolla, mutta kyllä tän asunnonkin kannalta tulee matka kyllä tosi huonoon loveen. Monista syistä kuitenkin. Sit melkeen heti perään lähden Roomaan Tuomon ja Päivin kanssa. Voi saapas.

Lauantaina olin muuten illallisella jossa oli spaghettia, ragua ja salaattia espanjalaisittain. Namnam! Ei siinä muuta. Istuin tänään joen varrella odottaen tuntien alkamista. Täällä on semmonen KESÄ! Voi olla ilman pitkähihastakin ajoittain. Ihanan lämmintä. Ulkona nukkumiskeli ihan neljään asti.

No comments: