Monday, August 13, 2007

ARGH!

Absolutely everything is on hold right now. Valeria and I can't get the contract ready, because the person helping her in it is on a holiday. August is the biggest holiday season in Italy during the whole year.

Also the person, I'm suppose to get the ONE needed paper anymore for signing up for the courses is on holiday from the italian embassy of Finland.. or is it the finnish embassy of Italy? Anyway the embassy which takes care of italian things and it situated in Finland.

It is absolutely frustrating... and they come from the holidays in the end of this month, which means, with luck, I have just about a month to get EVERYTHING ready.

---

Ihan kaikki on jäädyksissä tällä hetkellä. Valeria ja minä ei voida saada vuokrasopimusta yhtään eteenpäin, koska se henkilö, joka auttaa Valeriaa koko lakipuolen kanssa on lomalla. Elokuu on kaikkein suurin lomakausi Italiassa koko vuonna.

Tän lisäksi se henkilö Suomen Italian suurlähetystöstä (vai onko se Italian Suomen suurlähetystö? No kuitenkin se joka hoitaa italialaishommia Suomessa), joka auttaa mua saamaan sen yhden ainoan tarvittavan paperin, jonka enää tarvitsen, että voin ilmoittautua kursseille.. on myös lomalla.

Niin turhauttavaa... ja ne tulee lomilta vielä tän kuun lopussa, eli hyvällä lykyllä mulla on kuukausi (tai alle) aikaa saada KAIKKI valmiiksi ja paperit joka puolella perille.

No comments: