Tuesday, October 30, 2007

Vicenza,






Käytiin lauantaina Marican, hänen kahden Veronassa opiskelevan kaverin, Annan ja Annan kaverin Mauran kanssa Vicenzassa. Sieltä löytyi upea suhteellisen pieni kaupunki ja mielenkiintoinen huuteleva mies. Mies huuteli kävelykadulla törkeyksiä naisille, taputti käsiään kovaa heidän naamansa edessä ja käveli edestakaisin. Minä sitte huusin että saisko englanniksi (vaaraton se minusta oli), niin sain italiaksi tulvan että: "Naiset on kauniita mutta niin tyhmiä tai sitte ne on transvestiittejä." Olin ainoa joka nauroi miehelle. Muut otti hänet hirveän vakavasti :D Raukka sillä on varmaan rakkoja rakkaudessa. Niin ja lopulta olin saksalainen transvestiitti :)


Marica ja Patricia (Marican Veronassa kieliä opiskeleva kaveri).
Marica and Patricia (Marica's friend who studies languages in Verona).



Maura & Anna.



















Nainen laulaa Vicenzan kirkossa.
Woman singing in the Duomo of Vicenza.


Näytin kuviani Maricalle ja hän sanoi että näki niistä enemmän kuin kaupungista itsessään kun oltiin siellä. Mihinköhän neiti keskittyi taas :P

Oltiin illalla mentiin kämppisten ja Hannan kanssa Fish Marketissa (paikallinen klubi, joka sijaitsee todella lähellä kotitaloa). Kelloa siirrettiin taaksepäin niin biletystunteja tuli yksi lisää. Paikka oli hurja.

Anna sai lapun joltain jota tytöt arveli ulkomaalaiseks alkuperältään. Lapussa luki että Anna on loistava tähti yössä jne jne blaa blaa blaa ja sitten siinä oli puhelinnumero.

Uskomatonta oli, että meidän ympärillä oli kokoajan miehiä. KOKOAJAN ja kokoajan joku yritti tarttua jonkun tytön ranteisiin tai muuten lääppiä. Välillä oli tosi ahdistavaakin, kun ei voinu rauhassa tanssia ja pitää hauskaa vaan kokoajan sai pitää huolta omasta ympäristöstään ja kavereista. Välillä pakoilinkin ympäriinsä kun yksi alkoi oikein läheiseksi. Onneksi lopulta tuli saksalaisten porukka, jonka kanssa vietinkin loppu illan kun kämppikset lähti.

Tanssin Quirinin kanssa ihmepelleilytansseja ja lopulta lähdin kotiin. Aamulla kaupunkikierrokselle.

No comments: